Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

111 pénzérmét nyelt le a kutyus

/
/
/

A New York-i Jack Russell terrier köszöni, már jól van, miután 111 pénzérmét tüntetett el a gyomrába, de egy gyors orvosi műtét megmentette az életét.

A kutyus, aki 13 éves és Jack névre hallgat, most még lábadozik a Wall Streeten lévő otthonában.

Múlt héten rohantak vele az állatorvoshoz, mikor a temérdek érme elfogyasztása után rosszul lett. Jack ugyanis véletlenül nyelte le az érméket, mikor a gazdája asztaláról a maradék fánkot ette meg.

A gazdája, Tim Kelleher egyből tudta, hogy baj van, mert a kutyus hirtelen hányni kezdett. Mivel az állapota a következő 24 órában folyamatosan romlott, a gazdája végül állatorvoshoz vitte. A röntgen során pedig kiderült, hogy mi okozta Jack betegségét igazából.

A kutyust elaltatták és lassan elkezdték eltávolítani az érméket a gyomrából. Az orvosok szerint a vacsora akár végzetes is lehetett volna. Az érméken lévő cinktartalom ugyanis károsíthatta volna a máját és a veséjét.

A gazdája a következőképpen jellemezte kedvencét: “Olyan, mint egy mohó tasmán ördög, ha ételt lát befalja rögtön. Felmászott az asztalomra a fánkért, ami a táskámba volt és lelökte az egészet a földre. Miközben nyalogatta a morzsákat, lenyelte az érméket is, amelyek szétszóródtak.”

Azt is hozzátette, reméli, hogy Jack minél hamarabb felépül, és újra az őrületbe kergetheti falánkságával.

(Daily Mail)

Hozzászólások
Megosztás