Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Ez a 16 kutya egy tökéletes X-alakba rendeződött. De nézd csak az egyiket, nagyon tündéri!

/
/
/

A kutyás fellépések hihetetlenül sok örömöt tudnak szerezni, hiszen csak csodálni lehet tehetségüket, komolyságukat, és odaadásukat. Ahhoz, hogy egy kutya és gazdája nagyközönség előtt is szerepelni tudjon, rengeteg munkára van szűkség. A videóban szereplő 16 kutya számtalan tanórán van már túl, csodáljuk hát meg őket.

16 Golden Retriever és gazdáik hónapokon keresztül készültek arra a pillanatra, amikor fellépésükkel elkápráztatják a közönséget, és a zsűrit. A tökéletes csapat nem csak nagyon profi, hanem közben elragadóan tündéri, miközben nagyon fegyelmezett.

Elgondolni sem tudjuk, hogyan lehet ennyire betanítani egy kutyát, hogy lépésre pontosan kövesse gazdája utasításait, és közben a többiekkel is összhangban legyen. Egy darabig a gazdáikkal együtt sétálnak a megszokott és előírt rend szerint, majd a gazdák eltávolodnak, a kutyák pedig ülve maradva figyelnek.

Egy közülük azonban úgy gondolta, hogy neki most más dolga akadt, és angolosan távozni indult a színről. A produkció nem áll le, nem lesz káosz, a gazdája szépen utánaoson és visszahozza. Az egész jelent pajkosságát pont ez a szórakoztató kutyus adja, aki később is megpróbálkozik még egy-két magánszámmal.

twice.hu

Hozzászólások
Megosztás