Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A harmadikról hajította ki pitbullját a miskolci férfi

/
/
/

A miskolci Leszih Andor utcában élő férfi információink szerint először kivetette a harmadik emeleti ablakon az állatot, majd lesétált és a testét a közeli kukába dobta. A Borsnak most egy ott élő dühös szomszéd, Magyar Bernadett meséli el a részleteket.

– Minden itt lakót megviseltek a történtek. Számomra is felfoghatatlan, hogy egy ártatlan kiskutyát miért kellett így megölnie. Ráadásul ha még nem lenne elég, hogy kidobta a harmadik emeletről, de lesétált és a tetemet a szemetesbe hajította, ahol később megtalálták – mesélte Bernadett.

A házban élő közvetlen szomszédjától úgy tudjuk, hogy a férfi és a családja nemrég költözött a lakásba.

– Senki sem szeret beszélgetni velük, leginkább kerüljük őket – nyilatkozta egy ott élő nő. – Borzasztóan hangosak és udvariatlanok.

A lakók attól tartanak, hogy nem ez volt az első és utolsó eset, hogy ilyet művelt egy kutyával, ráadásul úgy, hogy nem volt következménye. A kukásautó személyzete találta meg a szemetesbe hajított kis pitbull véres tetemét. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságtól úgy tudjuk, hogy az ügy­ben a tettes ellen nem érkezett feljelentés.

borsonline.hu

Hozzászólások
Megosztás