Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A kisfiú puszit ad az alvó pitbullnak – nézd a veszélyes kutya reakcióját

/
/
/

Sok országban úgy gondolják, hogy a pitbull egy nagyon veszélyes kutyafajta. Sőt, ezzel kapcsolatban több országban törvényeket is hoztak.

Ez a fajta kutya veszélyes? Nagyon sok fajta pitbull létezik és a statisztikák azt mutatják, hogy ez a kutyafaj a többi fajtához képest agresszívebb. Azt viszont nem veszi a statisztika figyelembe, hogy a pitbull sokszor agresszív emberek kezébe kerül és ott is nevelkedik.

A kutyák ilyenkor nem kapják meg a nekik járó figyelmet, szeretetet vagy gondoskodást. A nevelés is hiányzik és ezért nem lesz belőlük kedves állat. Ezért kellene egy egész állatfajt megpecsételni?

A lenti filmben láthatjuk, hogy ez a kutya ugyanolyan kedves, mint bármely más fajta.

A felvételben szereplő gyermek nemrég tanult meg járni és ad a kutyának egy nagy puszit. Van olyan ember is, aki egy ilyen nagy kutya közelébe sem engedné gyermekét.

Nézd meg hogyan reagál a kutya! Kérjük ne felejtsd el megosztani a cikket barátaiddal a Facebook-on, ha Te is úgy gondolod, hogy a kutyát nem a külseje alapján kell megítélni.

Hozzászólások
Megosztás