Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A kiskutya tiszta véresen fekszik az állatorvos előtt – az orvos szörnyű dolgot fedez fel

/
/
/

El sem tudjuk képzelni, mit gondolhat egy olyan ember, aki egy védtelen kiskutyát bántani képes. Sajnos nagyon sok állattal ez történik és egyre gyakrabban hallunk betegen és sebesülten hátrahagyott házi kedvencekről is.

Hogyan állíthatjuk meg az ilyen embereket? Keményebb büntetést kell bevezetni? Magasabb pénzbírságot? Vagy ez nevelés kérdése, mert a szülők nem tanítják meg gyermekeiknek, hogy tiszteljék az élőlényeket?

Nemrégen ismét a középpontba került a médiában az,  hogy némely gazda milyen kegyetlenül bánik a kutyájával. Egy 6 hetes fiatal állat, egy labrador keverék esete keltette fel az emberek érdeklődését.

A szegény állatot Rock Hillnél, Carolina államban találták meg az utcán kóborolva. Egy építkezésen dolgozó csoport látta, amint néhány fiatal gyerek egy kiskutyával játszik, de aztán a gyerekek hirtelen kereket oldottak, mikor a felnőttek meglátták őket.

Mikor az építőmunkások egy órával később meglátták a szegény kutyát, az állat több sebből is vérzett. Azonnal kihívták a rendőrséget. A kutyát bevitték az állatkórházba, tele volt sebekkel. Elnevezték Brodynak, mindössze hat hetes volt.

Röntgen felvételeket is készítettek róla. Ekkor valami szörnyű dolgot fedeztek fel az orvosok. Ebben a kis testben összesen 18 sörétes puskából származó golyót találtak.

Luckynak szerencséje volt, mert egyik golyó sem érte a csontjait, sem létfontosságú szerveket.

Mivel a kutya nagyon fiatal volt, még nem tudták elaltatni ezért nem tudták kioperálni a golyókat. Meg kellett várni amíg a kutyus kicsit idősebb lesz, hogy kibírja majd az altatást.

De szerencsére a történetnek itt még nincs vége.

Brody most kórházban van és javul az állapota.

Egy állatmentő egyesületnek köszönhetően már találtak is egy befogadó családot a kutyus számára. A családban van egy 10 éves kislány, aki nemrég vesztette el a kutyáját és sírva fakadt, amikor meglátta Brody-t.

Nemcsak a kutyának találtak új otthont, hanem megtalálták a tetteseket is. A rendőrség egy 18 éves fiút állított elő, aki beismerte tettét. A fiú 18 hónap büntetést kapott.

Nagyon örülünk, hogy Brody most egy kedves családnál lakik, akiktől sok szeretetet és gondoskodást kap. Az is nagyon jó hír, hogy a tettest elkapták és büntetést kapott kegyetlenségéért. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz ezzel.

 

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás