Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A lelki sérült kutya kétségbeesetten kapaszkodik megmentőjébe – története szívszaggató

/
/
/

The Dodo nevű oldalon találtuk Natalie Olivieri történetét. A lány már nagyon régen foglalkozik kutyák mentésével és ezért pontosan tudta, hogy Harpert is szörnyű körülmények között tartották, mikor rátaláltak.

Natalie Olivieri az elnöke az Oralndoban lévő Furever Bully Love Rescue nevű állatmentő egyesületnek.
A lány Harpert Floridában találta, a Redland nevű településen ahol jelenleg egyre több kóbor kutya gyűlik össze.

Ez egy olyan hely, ahol az emberek egyszerűen otthagyják a kutyáikat, ha már nem akarnak velük foglalkozni, mesélte Natalie a The Dodo-nak.

Létezik még egy állatmentő egyesület, melynek neve La Redland Rock Pit Abandoned Dog Project. Az itt dolgozók meglátogatják az elhagyott állatokat. Kb. 160 kg ételt visznek ki 100 kóbor kutyának,  mesélte a The Dodo-nak  Jessie Pena, a csoport helyettes vezetője.

Sajnos rengeteg a kóbor kutya, csak egy részüket tudjuk élelemmel ellátni és Redland egy óriási terület, – mesélte Jessie Pena.

Februárban a Furever Bully Love Rescue és a Redland Rock Pit összefogtak, és adománygyűjtő kampányba kezdtek. Natalie két másik kollégájával elutazott a The Redlands állatmentő szervezethez megbeszélésre.

Rettenetesen koszos volt az út, nem is könnyű odatalálni segítség nélkül, – mondta Natalie.

Elkezdték az ételt osztani a kutyáknak és az önkéntesek ekkor vették észre az egyéves Harpert. A kutya ekkor 4-5 hónapja már ott élt.

Harper néhány kutyatársával együtt odajött hozzánk. Ahogy közelebb mentünk, láttam, hogy azonnal lefekszik a földre és remeg a félelemtől, mesélte Natalie.

Natalie azt is észrevette, hogy a kutya nyakán és fülén hegek vannak.

Az önkéntesek megpróbáltak a nyakára illeszteni egy pórázt, de nem volt könnyű dolguk. Egyértelmű volt, hogy a kutyával szörnyen bántak,nem hagyhattuk őt ott, mesélte a lány.

A kutya azonban meg sem mozdult. Csak többszöri próbálkozásra sikerült őt elvinni onnan, több másik kutya társaságában.

Ezután végre egy állatorvos is látta a kutyát. Kapott féreghatót, különböző kezeléseket a fogaira és gyógyszert a vérszegénységre.

Harper azonban mindentől rettenetesen félt, ezt pedig nem lehetett egy nap alatt meggyógyítani.

Mikor valaki átölelte őt, úgy kapaszkodott bele, mintha az élete függene tőle.
Soha nem láttam ilyen kutyát, annyira kapaszkodott belém, hihetetlen, mondta Jennifer Adorno, a Furever Bully Love Rescue vezetője a The Dodo-nak.

Harper egy befogadó családhoz, Cheryl Kessler-hez került. Igaz,hogy a kutya csak néhány hétig volt nála, viselkedésében óriási változás következett be.

Egyre többet játszik és szaladgál, – mesélte Cheryl a The Dodo-nak. Nagyon jó látni, hogy végre felszabadult a kutya.

A kutyus napról napra jobban van, többet eszik, felszabadultabban játszik. Rengeteget fejlődött és jobban megbízik a körülötte lévő emberekben.

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás