Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A tanár furcsa hangokat hall az erdőben – mikor meglátja mit őriz a 4 kutya szóhoz sem jut

/
/
/

A legtöbb európai nagyvárosban manapság szinte alig látunk kóbor kutyát. A világ más részein azonban ez egyáltalán nem így van, a kóbor kutyák “nemkívánatos élőlények” és szinte senki sem foglalkozik velük.

De mi tudjuk, hogy a kutyát gyönyörű állatok és rengetegszer megmentették már az emberek életét.

Egy indiai tanár, Ulhas Chowdhury egyik nap éppen a Purulia közelében lévő erdőben sétált, amikor valami furcsa hangra lett figyelmes.

The Times Of India City írt erről az esetről. A férfi elindult a hang irányába és megdöbbent attól, amit látott. Négy kóbor kutya örzött egy újszülött babát.

A kisbaba lány volt, nagyon sírt és nem lehetett egy hétnél idősebb. A kutyák védelmezték őt és valószínűleg így maradhatott életben.

A férfi azonnal segítséget hívott és a kislányt egy árvaházban helyezték el, ahol megkapta a megfelelő orvosi ellátást.

– Csak a kutyáknak köszönhetjük, hogy a kislány életben maradt, mondta a férfi a The Times Of India City-nek.

Minden dicséret a kóbor kutyákat illeti. Most pedig reméljük, hogy róluk is gondoskodni fog majd valaki úgy, ahogy ők is gondoskodtak erről az apróságról.

csodalatos.co

 

Hozzászólások
Megosztás