Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A VENDÉGLŐS BOSSZÚJA: KUTYÁK BEJÖHETNEK, DE BANKÁROK NEM!

/
/
/

Párizs környéki elit étterem fiatal főnöke tette ki ezt a táblát, miután a bankok visszautasították a hitelkérelmét.

70 ezer eurót kért egy új étterem megnyitására, de nem kapott. Ezért a tábla aljára ezt írta: belépő ára bankároknak 70 ezer euró! Nem vagyok zsaru! Senkit sem fogok igazoltatni- mondta a dühös ifjú tulaj a Le Figaronak. Remélem, hogy a bankárok, akik elég gyakran keresik fel a Les Ecuries de Richelieu (Richelieu istállói) nevű éttermet, tudomásul veszik a finom célzást- tette hozzá az alig 30 éves tulaj, akinek éttermét a Michelin listán is jegyzik.

Tavaly rekord évünk volt!- magyarázza büszkén. A korábbi hiteleket mintaszerűen törlesztettük. Ezért arra gondoltam, hogy nyitok egy másik éttermet is. Kértem erre egy 70 ezer eurós hitelt a bankoktól. A többség nem is válaszolt. Végül egyetlen egy bank volt hajlandó komolyan megvizsgálni a hitelkérelmet. Aztán megkaptam a választ: elutasítva!

Az ínyencek kedvencének számító étterem ifjú főnökét az dühíti különösen, hogy sok bankár nála ebédel vagy vacsorázik. De pénzt, azt nem adnak. Így került ki egy táblán az ajtó elé: kutyák bejöhetnek, de bankárok csakis akkor, ha leperkálnak 70 ezer eurót …

Hozzászólások
Megosztás