Agyon lőtte a rendőr a terápiás pit bullt.

/
/
/

A San Diego rendőrség egy nyomozás miatt kopogtatott  hajnali 5-kor Ian Andersonnál.Ő azonnal felébredt a zajra és természetesen vele együtt a 6 éves Burberry nevű kutyája is aki hangos ugatással jelezte,hogy valaki áll az ajtónál. Kinyitotta az ajtót,majd közölte a rendőrséggel hogy szerinte rossz helyen járnak.A két rendőr közül az egyik ekkora oda köszönt a kutyának,akit még meg is simogatott,a kutya a másik rendőrhöz is oda akart menni aki gyorsan elkezdett hátrálni majd mikor a kutya még így is közelített felé,előhúzta a fegyverét és fejbe lőtte a kutyát.Az eset utáni percekről videó is készült,amiben a sokkos gazda siratja a kutyáját,majd számon kéri a rendőrt,hogy miért lőtte le a kutyát aki nem tud erre választ adni.

A videót itt tudod megnézni

A kutya nem sokkal a lövés után meghalt.

Burberry
Anderson elmondta,hogy Burberry nem csak egy kutya volt,mikor középiskolás volt az apja meghalt mély depresszióba esett és Burberry volt az aki segített neki meggyógyulni.Burberry ezután bejegyzett terápiás kutya lett.Aki szorongás és depresszió kezelésben segített gazdájának valamint rendszeresen járt Down-szindrómás és autizmusban szenvedő gyerekekhez.
“A világom összeomlott,ez a kutya a részem volt,olyan mintha egy részem meghalt volna.Bárcsak engem lőttek volna le a kutyám helyett.Lehetett volna bármelyikünk,ez a zsaru annyi beszámíthatatlan volt” nyilatkozta Anderson.
A rendőrség nyomozást rendelt el az ügyben és bár az eset óta már több mint 2 év telt el nem történt érdemi változás.
Petíciót is indítottak,hogy ilyen esetek ne történhessenek meg és képezzék ki a rendőröket jobban,hogy kezeljék az ilyen kutyás eseteket.
 
“Ő volt a legjobb dolog ami történhetett velem az életben,mondta Anderson.Ő segített sok emberen és rengeteg ember arcára mosoly csalt”
 

1 Hozzászólások

  1. Aki ezt viccesnek találja az mért ?? Szerintem ez rohadtul nem vicces!!
    😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Megosztás