Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Agyonlőtt egy kutyasétáltató nőt a vadász, mert szarvasnak hitte

/
/
/

Fatális tévedés áldozata lett a New York állambeli Sherman városában élő, mindössze 43 éves Rosemary Billquist. A nő az egyik délután fél hatkor sétáltatni vitte a kutyáját egy közeli erdőbe a pennsylvaniai államhatár közelében. Egy mezőn mentek, amikor neszüket egy vadász meghallotta. A pisztollyal vadászó férfi ekkor egyetlen lövéssel kivégezte a nőt, akiről azt hitte, hogy egy szarvas.

A tragikus eset után a vadász azonnal hívta a mentőket, a nőt rögtön kórházba is szállították, de az életét már nem tudták megmenteni. A gyilkos lövés 40 perccel naplemente után dördült el, amikor már illegális vadászni. Ennek ellenére az elkövetőt nem tartóztatták le, a nyomozás még folyik, írja a The Guardian.

Dale Dunkelberger, aki a vadászoktatási program lőfegyver oktatója New York Állam Környezetvédelmi Minisztériumában, a Buffalo Newsnak azt nyilatkozta, hogy a kései lövöldözés, és a cél nem megfelelő beazonosítása okozta a tragédiát.

– A vadászoknak meg kell érteniük, hogy más emberek is sétálhatnak a nyomvályúban, használhatják a parkokat, ahol ők vadásznak. Ebben az esetben, naplemente után a vétkesnek egyszerűen már nem lett volna szabad használnia a fegyverét – magyarázta Dunkelberger, aki hozzátette, lehet pisztollyal szarvasra vadászni, mert az nem ütközik jogszabályba.

 

borsonline.hu

Hozzászólások
Megosztás