Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Állatokkal szerveztek orgiát magyar netezők

/
/
/

Az internet legfelkavaróbb magyar bugyraiba volt alkalma betekintenie a Borsnak. Egy nyilvános fórumon saját kutyájukat kínálják fel emberek beteges vágyak kiélésére.

Egyetlen jelzőt kell csak beírni az internetes keresőbe, és azonnal látható a portál.(Frissítés: a portálról levették a külön fórum részt)  Még regisztrációt sem kér, pár kattintás után ömlenek a zavarbaejtő, megrázó beírások. A kérdéses honlap kifejezetten a deviáns, perverz szexuális szokású felhasználóknak ad felületet.

„Kutyával, lóval rendelkező pár, nő ismeretségét keressük főleg Szabolcsból! 40-es házaspár vagyunk, ahol a nőtag szereti az állatok nyújtotta élvezeteket!” – és ez csak egy a több ezer bejegyzés közül.

TANÍTANI KELL

Sokan ajánlják fel tapasztaltnak számító állatukat teljesen ingyen. Cserébe azt kérik, nézhessék. A keresők fontos elvárása, hogy az eb „betanított” legyen. Fogadja el, ha férfi vagy nő közeledik hozzá. Arra is vannak praktikák, mivel kell csalogatni, ha az állat húzódozna.

© Thinkstock

„A legjobb, ha az illetőnek van saját kutyája, mert eleve jó viszonyban vannak, nem kell a kutyát magához szoktatnia. Le kell győzni a kutya gátlásosságát. A közösülés problémás, azt külön meg kell tanítani a kutyának” – ad valaki tanácsot.

FIZETNEK IS

Az igazán felkavaró egy „rony” nevű ember felhívása volt, aki Zalaegerszegre szervezett egy orgiát kutyákkal, egészen pontosan április 22-re. Állítása szerint négy pár jelentkezett, német juhásszal és vizslával, és ígérte, az egyedülálló lányok költsé­gét fizetik, csak jöjjenek minél többen.

NYOMOZTAK

Az oldal tartalmai, illetve a konkrét állatorgia szervezése kapcsán a rendőrséghez fordultunk. Az ORFK válasza szerint egyáltalán nem indult semmilyen eljárás a portál miatt, feljelentést sem kaptak. A működése tehát legális. Információink szerint azonban az oldal a Nemzeti Nyomozóiroda látókörébe került, de lezárták az eljárást, semmit nem tudtak tenni vele szemben.

Az oldal elég népszerű: a statisztikái alapján egyetlen nap két-háromezren is odakattintanak, a múlt hónapban 35 ezer, tavaly összesen 440 ezer látogatója volt.

A médiahatóságnál valaki tavaly szeptemberben bejelentést tett a weblap ellen, akkor felszólításra a szolgáltató eltávolította a sérelmezett fórumokat. Azóta, mint megtudtuk, újabb bejelentés nem érkezett. [Jegyzetünk itt.]

EURÓPAI ABNORMALITÁS

A magyar törvények nem minősítik állatkínzásnak a velük való közösülést, de a természetes emberi érzés nyilvánvalóan súlyosnak ítéli mindezt. Egyedül az állatvédelmi törvény mond ki annyit: állatot a nemi vágy kielégítésére irányuló cselekmény során felhasználni tilos. De ez legfeljebb szabálysértés. Finnországban és Romániában legális a „zoofília”, és Németországban olyannyira nem bűncselekmény, hogy 2013-ban állatbordélyt is nyitottak.
borsonline.hu
Hozzászólások
Megosztás