Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A férfi az autópálya közepén meglát egy kutyát – életét kockáztatva érte megy és megmenti

/
/
/

Mindannyian tudjuk, hogy nagyon sok állatot hagynak magukra, sokan élnek rossz körülmények között vagy olyan gazdikkal, akik nem figyelnek rájuk. Ezeknek az embereknek a viselkedése elítélendő de ugyanakkor beszélnünk kell olyan emberekről is, akik pont mindent megtesznek azért, hogy az állatokon segítsenek.

Romániában nagyon rossz a kóbor kutyák helyzete és ezért már több állatvédő szervezet is felhívást tett közzé.

Ovidiu Rosu, a Bukarestben élő állatorvos nap mint nap küzd az életükért. Április 20.-án feltett egy filmet az internetre amely a férfit egy csapásra hőssé változtatta. Az orvos épp az autópályán volt amikor észrevett egy kutyát aki az út közepén álldogált. A férfi tudta, hogy a kutyára szinte biztos halál vár, ezért kiszállt a kocsijából és elindult a kutya felé.

“Biztos, hogy valaki kirakta őt egy kocsiból, szegény kutya pedig egyszerűen félt átmenni az úton”. -magyarázta a férfi.

A filmben láthatjuk, hogyan próbálja magához hívni a kutyát miközben jönnek-mennek az autók.

“Nagyon nehéz volt megnyerni a bizalmát. Komolyan attól féltem, hogy megijed és egyszerűen a kocsik alá rohan majd. Szerencsére elég könnyen a bizalmába fogadott, nagyon édes kutya.”

A kutyát Bertának nevezte el a férfi és most ő gondoskodik róla ameddig nem talál neki befogadó családot. Azt is mondta, hogy már sokan jelentkeztek a kutyáért és szomorú lesz, ha meg kell válnia tőle.

Igazán megérdemli a dicséretet ez a bátor férfi. Az életét tette kockára azért, hogy a kis Bertát megmentse.

 

videotanya.eu

Hozzászólások
Megosztás