Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Az állatvédők nagykövete lett Kocsis Tibi

/
/
/

Nagy lépésre szánta el magát a budapesti Rex Kutyaotthon Alapítvány, az egész országot érintő kezdeményezés élére Kocsis Tibit állították.

Radikális szemléletváltást sürget a Rex Kutyaotthon Alapítvány a hazai állatvédelem területén, ennek fényében május 6-án megtartják a felelős állattartás napját. A kezdeményezéssel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy továbbra is aggasztóan magas a kóbor állatok száma, ráadásul az állatkínzás is mindennapos probléma hazánkban.

– Amikor állatot veszünk ma­gunkhoz, akkor egy olyan élőlényért válunk felelőssé, akinek az anyukája és az apukája le­szünk egyben – osztotta meg a Borssal gondolatait Kocsis Tibi, a felelős állattartás ma­gyarországi nagykövete.

– Az állat nem egy játékszer, hanem egy családtag. Azt látom, hogy az emberek egyfajta tárgyként tekintenek az állatok­ra, erre jó példa a húsvéti nyu­szik vásárlása, amikor sokan nem gondolnak bele abba, hogy egy élőlény befogadása mennyi törődést igényel. Ők valódiak, nem plüssből készültek, nem le­het megunni és eldobni őket. Szerintem a szülők fel­a­data, hogy meg­tanítsák ezt a gyermekeik­nek, hogy ők majd to­vább­adhas­­­sák a tu­dást a kö­vet­kező generációknak – emelte ki az énekes.

 

delmagyar.hu

Hozzászólások
Megosztás