Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Az autós talált egy mozgó zacskót az úton. Remegni kezd mikor meglátja mi van benne

/
/
/

Malissa Lewis reggel éppen munkába indult, de már egy kicsit késében volt. Az Egyesült Államokban, Kentucky állam egyik iskolájában dolgozott tanárként. Útközben meglátott egy fekete zacskót az úton, s ahogy közelebb ment, látta, hogy a zacskó mozog. Fogalma sem volt mi lehetett benne, de tudta, hogy ki akarta szabadítani a lényt.

“Nem értettem az egészet. De tudtam, hogy végül is mindegy mi van a zacskóban, én ki akarom szabadítani” – mondta Melissa. Nem akart hinni a szemének, mikor kinyitotta azt: egy kiskutya volt benne. A kutyus azonnal elkezdte csóválni a farkát, mintha azonnal tudta volna, hogy minden rendben lesz, mondta Malissa.

Volt a kutyuson nyakörv is de nem lehetett megállapítani, hogy esetleg valaki kirakta őt, vagy ellopta valahonnan. Egy dolog azonban biztos volt. Ha Malissa nem áll meg, akkor a kutya nem maradt volna életben. Az ilyen eseteket be kell jelenteni a rendőrségnél de a Lewis család már el is döntötte, hogy örökbe fogadják a kutyát. Persze csak akkor, ha senki sem jelentkezik érte. A kutyust Hefty-nek nevezték el.

“Nagyon szeretjük azt az apróságot. Annyira örülök, hogy jó helyen voltam, jó időben” mondta Malissa.

Malissa készített egy filmet az esetről és feltette a Facebook-ra. Ezt írta mellé: “Vedd fel velem a kapcsolatot, ha Te vagy az a gonosz, aki belerakta ezt a kis állatot a zacskóba, és kidobtad az útra….. akkor nem vagy normális. ….”.

 

Hozzászólások
Megosztás