Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Az éhhalál küszöbéről mentették meg a szeméttelepen sínylődő kutyát. Megtalálóit sokkolta a látvány!

/
/
/

Kénytelen volt hónapokon át egy szeméttelepen élni egy kóbor kutya, akihez még éppen időben érkezett meg a segítség. Szerencsére valaki megsajnálta a rossz állapotban lévő kutyát és értesítette az állatvédőket, akik azonnal a helyszínre siettek. A Miley-nak elnevezett kutyára a szeméthalmok között, legyengülve és lesoványodva talált rá a Hope For Paws nevű állatvédő szervezet egyik munkatársa. Miley testét sebek borították és ellepték a paraziták, ezért szőrének nagy része kihullott.

Miley érthető módon kissé tartott megmentőjétől, ezért a férfinak csak többszöri próbálkozásra sikerült kisétálnia vele a szeméttelepről. Ezután elvitték a kutyát egy állatkórházba, ahol megfürdették és megfelelő kezelést kapott, napról napra jobban lett, ráadásul még egy aranyos barátot is talált magának. Miley ugyanis a gondozásába vett egy kiskutyát, akit hasonlóan borzalmas körülmények közül mentettek ki az állatvédők. A kutya és megmentője közt is szoros kötelék alakult ki, Miley láthatóan nagyon hálás volt, hogy segítettek rajta.
erdekesvilag.hu

Hozzászólások
Megosztás