Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Az érdi kutyahorror a 400 kg rothadó csirkével

/
/
/

Az Érdi Civil Állatmentők telefonos bejelentés alapján mentek ki rendőri segítséggel egy érdi házhoz, ahol horrorisztikus állapotok fogadták őket. Halott állatokat valószínűsítettek, de képzeletben se merték volna azt gondolni, amit találtak.

A történet egy idős nőről szól, aki azt hitte jót cselekszik, mert utcáról össze szedett kutyákat bezárt a nem használt házába, és az ablakon keresztül nyers csirkét zúdított be 100-kiló számra. A végeredmény két még élő kutya, és három tetem, meg kb. 400-kiló rothadó csirke. Nem tudni, hogy hány hete, hónapja éltek itt ezek a szerencsétlen állatok.

Az érdi horror helyszín kis házának jellegzetes belső kialakítása. Fotó: erdicivilallatmentok.hu

Az érdi horror helyszín kis házának jellegzetes belső kialakítása. Fotó: erdicivilallatmentok

A helyszíni beszámolójukból egy részlet:

Már többször hittük azt, hogy már a gondolattól is hányni fogunk, nem még a látvány, és a szag… Már háromszor megfürödtem, és még mindig érzem magamon a borzalom bűzét. A látvány, és a szag egy életre belénk égett.

A két túlélő kutyus :) Fotó: erdicivilallatmentok.hu

A két túlélő kutyus ? Fotó: erdicivilallatmentok

A kutyákat végül a Zöld sziget menhely fogadták be, ahol rendezett körülmények között felépülhetnek és új szerető gazdira találhatnak.

http://blog.hulladekvadasz.hu/

Hozzászólások
Megosztás