Barátnője ultimátumot adott neki, mielőtt összeköltöztek volna: vagy a kutya vagy ő! A megoldás, amit kitalált zseniális!

/
/
/

Négy évig harmonikus párkapcsolatot ápoltak. Persze, mint minden szerelemnek, az ő viszonyuknak is megvoltak a maga hullámvölgyei, de messze a legtöbb gondot mégis a férfi kutyája, Molly okozta. A nő az állat puszta létezését sem bírta elviselni, ezért ultimátumot adott barátjának, mielőtt kipróbálták volna az együtt élést: vagy a kutya megy, vagy ő!
Gyakorlatilag arra kényszerítette a férfit, akit elvileg szeret, hogy válasszon hű társa és közte. Nem volt választás a barát kénytelen volt hirdetést feladni, hogy megfelelő otthonra találjon neki.

Az elsőre kegyetlennek tűnő hirdetés szövege így szól:

“A barátnőm nem szereti a kutyámat, Mollyt, szóval új otthont kell találnom neki. Fajtiszta, jó helyről származik, és négy évet töltöttünk együtt. Szeret játszani, de nem nagyon jól képzett. Hosszú szőrű, így az átlagosnál több törődést igényel, különös tekintettel a körmeire. De ő nagyon szereti, ha törődnek vele. Nem alszik sokat, és rengeteg zajt csap egész éjjel; helyette akkor alszik, amikor én dolgozom. Csak a legjobb és legdrágább ételeket hajlandó megenni. SOHA nem üdvözöl az ajtóban amikor hazaérek a munkából egy hosszú nap után, és soha nem ad feltétel nélküli szeretetet  még akkor sem ha magam alatt vagyok. Nem harap, de gyorsan tud nagy hűhót csapni.

Szóval…ha bárkit is érdekel a harminc éves, önző, rosszindulatú és kapzsi barátnőm, jöjjön és vigye el! A kutyám és én azt akarjuk, hogy a lehető leghamarabb elköltözzön. Sürgős!”

Néhány nappal a hirdetés feladása után, a férfi közzétett egy frissítést: a barátnője visszatért a gazdáihoz (szülei) — ő pedig Mollyval új partnert keres.

 

4 Hozzászólások

  1. ez aztán a karakán gazdi. Az ilyen nő nem társ, hanem nyüg, igy könnyedég meg is szabadult tőle. Csak gratulálni lehet egy ilyen karakteres szerető gazdihoz. Többet belölük!!!

    • Cool a hirdetés szövege! Nem is tudta csaj, hogy milyen szerencsés, hogy a párja nem a kígyókért, vagy az óriás rovarokért rajong!

  2. Nem eszik ilyen forrón a kását. Imádom a kutyámat. De ha a párom allergiás lenne rá, vagy őt megmorogná, nem szeretné, akkor a kutya lenne akit megtartok?? 4 évig voltak együtt. Lehet, hogy önző a nő, lehet, hogy nyűg, de a pasi döntése is önző, erkölcsileg megalázó. A másik oldal is érthető. Csak helyezzünk be olyat a kutya helyére, amit mi nem tudnánk elviselni..Mindenki azt hiszi, hogy jobban tudja a másiknál..én is;)

    • A másik oldalt is meg lehet érteni, de van egy fontos különbség a kutya és ember között, ami miatt én mégis inkább a kutyát választanám: a kutya nem tudja megjátszani, hogy szeret és ösztönösen átlát a hazug emberen emellett feltétel nélkül szeret és a végsőkig hűséges. 15000 éve. Nem helyettesíthetsz be a helyére másik fajta állatot, mert nincs még egy ilyen. Vagyis, ha megmorog valakit a jól nevelt kutyám, akkor arra odafigyelek. Plusz mint olyan, aki allergiás a kutyaszőrre, határozottan állítom, nem kizáró ok 🙂

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Megosztás