Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Bőröndjével dobták ki a kutyát, szenzáció lett belőle a neten

/
/
/

Kai-t a kutyus, akit bőröndjével hagytak ott egy vasútállomáson, valószínűleg nem lesz sokáig hajléktalan kutyus.

A shai-pei keverék kutya körülbelül 2-3 éves lehet, egy skóciai vasútállomáson hagyták egy bőröndhöz kötve. Előző gazdája 2013-ban egy internetes oldalon szabadult meg tőle, azt viszont nem lehet tudni, hogy most ki hagyta ott a cuki kutyust.

A kutya mellé “gazdája”, már ha lehet így nevezni, egy bőröndöt is rakott, amiben egy párna, egy játék, egy etetőtál és étel volt, derült ki a skót állatmentők írásából. Az állatmentők szerint Kai-nak nyugodt természete van, története sok embert megmozgatott, mindenki őt akarja örökbefogadni.

A skót törvények szerint törvénysértésnek számít állatot utcára dobni, ha megtalálják a tettest, megbírságolják, és eltiltják az állattartástól.

Annak ellenére, hogy a kutyába helyezett csipből kiderült előző tulajdonosa, az elmondta, még 2013-ban adták el a kutyát egy internetes oldal segítségével, de a vásárló tulajdonosát nem ismerik, címét sem tudták megadni.

A nyomozás még tart, addig is Kai-ra egy szemműtét vár, mivel a shar-pei-ekre gyakori entropiumban szenved, de pár hét múlva akár birtokba is veheti új otthonát.

twice.hu

 

Hozzászólások
Megosztás