Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Brutális kínzástól vakulhatott meg Liza

/
/
/

Örökbefogadót keresnek a huskynak.

– Ha nincs a segítőkész szomszéd, talán már nem is élne szegény. Amikor először megláttuk, a bal szemére teljesen vak volt, a jobb szeme pedig óriásira duzzadt. A látóidegek nyomása miatt rettenetes fájdalmai lehettek. Azt nem tudni, hogy egy szembetegség vagy a bántalmazások miatt, de a szeme világát már nem lehetett megmenteni. Egyértelmű, hogy a gazdája hanyagsága miatt vakult meg Liza – mondta a Borsnak dr. Danai Valéria, a fajtamentő alapítvány elnöke.

Habár a műtétek után egy kutyapanzióban lábadozik a kis husky, hosszú távon egy szerető gazdi mellett kezdhetne új életet. Már többen is érdeklődnek iránta.

– Az egyik jelölt egy fiatal pár, aki tavaly is örökbe fogadott tőlünk egy vak kutyát. A másik pedig egy képzett kutyaterapeuta, aki lelki sérült ebekkel foglalkozik. Habár ideiglenesen, de ő is befogadná – tette hozzá boldogan az állatmentő.

borsonline.hu

Hozzászólások
Megosztás