Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Csak azért mérgezte injekciókkal a kutyáját, hogy felfigyeljenek rá

/
/
/

Több alkalommal is injekciót adott be cocker spánieljének Georgina Bretman. Az inzulininjekciók miatt összeomlott a Florence nevű kutya szervezete, görcsrohamok gyötörték, kevés hiányzott ahhoz, hogy elpusztuljon.

Hogy valami nem stimmel a kutya esetében, Bretman munkahelyén vették észre, a nő ugyanis egy állatorvosi rendelő ápolónője volt. Munkahelyére vitte be az ebet, hogy kezeljék, mikor „valamiért” rosszul lett. Ha nem segítettek volna a glasgow-i klinikán, a kutya biztos kómába esik vagy meghal.

A klinika munkatársainak ugyanis feltűnt, hogy mikor bevitte az ápoló a kutyáját mindig extra alacsony volt a glükóz szintje. Egyébként máskor mindig rendben volt a kutya.

A bíróságon Bretmant most bűnösnek találták, mert szükségtelen szenvedést okozott kutyájának. A feltételezés szerint, csak azért bántotta a kutyáját, hogy figyeljenek rá, mármint Bretmanre. Az ápolónő a bíróságon végig tagadta az ellene felhozott vádat.

Mindenesetre az akkor kétéves Florence-t 2013-ban elvették a nőtől, azóta minden rendben van vele.

Bretman büntetéséről a jövő hónapban döntenek, a maximális büntetés 20 ezer font (úgy 6,5 millió forint) vagy egy év szabadságvesztés lehet – írta a Daily Mail.

borsonline.hu

Hozzászólások
Megosztás