Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Csodával határos módon menekült meg egy kutya

/
/
/

“Csodával határos dolog, ami Jordánnal történt. Hogy túléljen egy 30 méter mélységű zuhanást, szinte hihetetlen” – nyilatkozták ledöbbenve az állatorvosok.

Amikor Edad Hagar, a Mancs mentőcsoport alapítója a helyszínre érkezett, a kiskutya nagyon rossz állapotban volt. Reszketett, és látszólag alig volt magánál, sőt a lába is meg volt csonkítva. Amikor felemelték a szinte eszméletlen csöppséget, alig hittek a szemüknek, hogy valaki képes volt ilyen brutális módon bánni vele.

Hagar rögtön a kórházba szállította, ahol megállapították, hogy a kutya rühes, különböző bakteriális fertőzésektől is szenved, és ráadásul súlyosan alultáplált. Olyan gyenge volt, hogy néhány napba beletelt, míg annyira felerősödött, hogy a lábát meg tudták operálni.

Az alábbi videón láthatjuk, hogy Jordan óriási akaraterővel rendelkezik, így önmagának és orvosainak hála felépült, és mára már szaladgál, és önfeledt játszik. Jordan az egyik lábát ugyan elveszítette, de a reményt sosem adta fel.
A kutya jelenleg nevelőknél él, várva a szerető örökbefogadókat.

Hozzászólások
Megosztás