Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Cukiság: árva oposszumbabákat fogadott örökbe a kutya

/
/
/

A sors különös fintora, hogy a kicsik anyját nem sokkal korábban épp egy kutya ölte meg.A négy kölyköt végül egy Rio de Janeiróban élő kutyakiképző, Stephanie Maldonado találta meg. Mint mondja, megesett rajtuk a szíve, és képtelen lett volna sorsukra hagyni a kicsiket. Csakhogy hiába gondoskodott róluk a legjobb tudása szerint, az oposszumkölykök állapota csak nem javult.

És ekkor jött a képbe Stephanie nőstény kutyája, Pretinha, aki gazdája legnagyobb döbbenetére szoptatni kezdte az oposszumokat. Néhány nappal később a legyengült, kiszáradt kölykök új erőre kaptak: annyira megerősödtek, hogy rá tudtak kapaszkodni pótmamájuk hátára is.

Kép forrása: Facebook / Stephanie Maldonado

„Egy élmény látni, ahogy Pretinha a kicsikről gondoskodik. Eteti, nyalogatja, cirógatja őket”

-írta a fiatal nőa  Facebookon, majd hozzátette, ha a kölykök elég idősek lesznek hozzá, visszaengedi majd őket a természetbe.

Kép forrása: Facebook / Stephanie Maldonado

 

Então bora fazer um passeio com a Pretinha e os Gambázinhos kkkk <3 <3 <3For licensing and usage, contact licensing@viralhog.com

Közzétette: Stephanie Maldonado Adestramento de Cães – 2016. január 29.

Hozzászólások
Megosztás