Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

De mi a kutya pontos baja?! – Mi van, ha ellentmondanak a diagnózisok?

/
/
/

Amikor egyértelmű, hogy mi a baj – törött láb, gyulladt fül, allergiás bőr – akkor egyszerű a dolgunk. De ha nem találják, hogy mi a gond, akkor bizony egészen elveszhetünk az akár egymásnak ellentmondó diagnózisok erdejében. Ha ilyen helyzetbe keveredtünk, a megoldás …

  • Egy valóban alapos diagnosztikai felmérés,
  • esetleg a keleti és a nyugati gyógymódok ötvözése, és
  • egy teljesen átfogó orvosi vizsgálat.

A Goldenvet rendelőben Érden erre van lehetőség, ugyanis keleti és nyugati orvosi diagnosztika egy fedél alatt működik, és a két szemlélet békésen megfér egymás mellett, az orvosok konzíliuma pedig egy olyan egyértelmű diagnózist eredményezhet, amiért sok gazdi akár hetek-hónapok óta talpal.
A nyugati orvoslásban a különféle labordiagnosztikai eszközöket használják képalkotásra, és a gyógyközpontban dolgozó orvosok hatalmas tapasztalatából merítenek a legpontosabb esetfelvétel után a diagnózis felállításában.


A keleti diagnózis egészen máshogy működik. Ugyan az orvos itt is elemzi a leleteket, de a megközelítésében olyan kérdéseket is feltesz, amelyeket a nyugati kollégája máshogy vesz figyelembe. Az ő diagnosztikája néha máshogy hangzik, mint a nyugati orvosé, de ugyanarra az eredményre szoktak jutni és a megoldásaik kiegészítik egymást.
Ezt nevezzük komplementer, vagyis egymást kiegészítő gyógyításnak.
Aki hosszú ideje küzd meg nem határozható problémával, esetleg szeretne egy megerősítő diagnózist, vagy szívesen megpróbálná a természetes szereket is – önmagukban, vagy kiegészítő gyógymódként – bátran kérjen időpontot a Goldenvet rendelőbe. Az akadémikus diagnoszta, Várallyay doktor és a holisztikus szemléletű Balogh doktornő segítenek meghatározni, hogy hol lehet a baj. A patikában pedig Kati segít a megfelelő természetes szer kiválasztásában.

Időpont egyeztetés telefonon: (30) 700 5030

Érdemes követni a facebook oldalunkat, megnézni azokat az kedvenceket akik nálunk gyógyulnak, és meggyőződni arról, hogy a kétféle gyógymód kéz a kézben járva jól működik. https://www.facebook.com/erdiallatorvos/

Hozzászólások
Megosztás