Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A kutya egész életében láncra volt verve: nézd mit tesz mikor először szaladgálhat

/
/
/

A kutyák nagyon élvezik egymás társaságát és sok mozgásra van szükségük. Sajnos ennek a szibériai huskynak és nyolc társának egyáltalán nem volt lehetősége szaladgálni, mert meg voltak kötözve egy tanyán.

A Biscuit névre keresztelt husky nagyon intelligens kutya, sokat kellene vele foglalkozni, ehelyett a kutya kint volt a szabadban, semmilyen háza sem volt.

Egyik nap azonban megérkezett a segítség. Amy Hines a Dogs Deserve Better nevű állatmentő szervezet munkatársa Virginia államban, az Egyesült Államokban. Mikor egyik nap kocsijával elhajtott a tanya előtt, látta milyen szörnyű körülmények között élnek a kutyák. Még aznap intézkedni kezdett.

Amy látta Biscuit-et és a többi kutyát is, megállt, és odament a tulajdonoshoz. Addig tárgyalt vele, amíg az összes kutyát ki nem mentette onnan. A kutyák a hét minden napján, 24 órán keresztül láncra voltak verve, mondta a Dogs Deserve Better munkatársa..

A kutyákat átszállították a Good News Rehabilitation Center-be, ami szintén Virginia államban helyezkedik el.

-Még soha nem láttunk ilyet! Biscuit és társai egész nap láncra voltak verve, ehelyett most szabadon játszanak, fantasztikus állatok, mondta Amy Hains a Dogs Deserve Better-nek.

Nézd meg, mit csinál Biscuit amikor végre először szabadon szaladgálhat! Minden kutyának ilyen élet jár.

Annyira jó látni, hogy ezek az állatszerető emberek megmentik a kutyákat! Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha Te is így érzed!

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás