Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Egy apuka csodálatos képei a lengyel vidéki gyermekkorról

/
/
/

A család egy csodálatos lengyel kis faluban éli napjait.

Sebastian Łuczywo kétgyermekes apuka és emellett igen tehetséges fotós. Igazán szívmelengető fotókat készít családjáról, a vidékről és a ház körüli állatokról.

Sebastian főállásban üzleti tanácsadóként dolgozik, és minden szabadidejét arra szánja, hogy a családjával legyen és fotózzon. A férfi képei igen egyedülállóak, bemutatják a lengyel vidék érintetlenségét teljes valójában. A férfi számára a legnagyobb inspirációt a fények és a zene adja. Szerinte a fény az egyik legfontosabb alkotóeleme a fényképek készítésének. Hogyha a fény megfelelő, akkor egy egész történetet lehet megörökíteni egyetlen képben.

Sebastian képeinek főszereplői két fia, Jacek (8) és Krzysztof (11) és felesége, Agnieszka (35). Néha ő maga is feltűnik egy-egy képen. A legaranyosabb elemet pedig a háziállatok szolgáltatják, amelyek teljesen családtagnak számítanak. Most két nagy kutyájuk és három kölykük van, ami mellett még egy macska és egy tengerimalac is helyet kap.
A fotós képei igazán csodálatosak, érdemes egy pillantást vetni rájuk.


 

Hozzászólások
Megosztás