Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Éhező kiskutyákra bukkantak a legénybúcsún – mindet örökbe fogadták

/
/
/
Michiganből utaztak Tennesseebe, hogy megünnepeljék legjobb barátjuk közelgő esküvőjét. Nem csak szép emlékekkel tértek haza.
 „Még épp csak megérkeztünk, mikor az anyakutya megjelent az ajtóban. Emlékszem, épp szalonnát sütöttünk a konyhában, még viccelődtünk is vele, hogy biztos a jó illat csalta ide a szomszédból” – mesélte Mitchel Craddock az ABC Newsnak. A vőlegény elárulta, mikor jobban szemügyre vették a kutyát, látták, hogy nagyon sovány és ápolatlan, ezért megesett rajta a szívük, és adtak neki néhány falatot az ételükből.
„Gyanús lett, hogy a kutya nem evett meg mindent, hanem bevitte a közeli erdőbe” – folytatta a történetet Mitchel, aki hat barátjával és az édesapjával a michigani Vicksburgból érkezett Tennesseebe. „A második napon úgy döntöttünk, követjük őt, és rövid keresgélés után rátaláltunk a vackára az egyik fa tövében, benne hét kiskutyával.”

Mitchel elmondta azt is, a kiskutyák koszosak és bolhásak voltak ugyan, de úgy tűnt, szépen fejlődnek. „Az anya minden tőle telhetőt megtett, hogy megfelelően táplálja őket”– mondta, majd elárulta: amikor visszavitték a kis családot a házhoz, eldöntötték, hogy megtartják őket. „Nyolc kutya volt, és mi is nyolcan voltunk, ezért adta magát a dolog, hogy örökbe fogadjuk őket. Mondanom se kell, az otthoniak nagyon meglepődtek, de végül rájöttek, ennél szebb és emlékezetesebb dolgot nem is tehettünk volna egy legénybúcsún.”

A vőlegény, aki azóta már büszke férj, elmondta azt is a hírcsatornának, hogy a bulizásból aztán épp a kutyák miatt nem lett semmi. „Az italra szánt pénzünkből végül gigantikus mennyiségű kutyakaját vettünk” – mondta mosolyogva.

Hozzászólások
Megosztás