Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Ezektől a képektől eldobod az agyad! 😉

/
/
/

Egy tehetséges hamburgi fényképész, Ines Opifanti gondolt egyet, és megalkotott egy olyan zseniális fotósorozatot, amelyben kutyusok arckifejezéseit utánozzák a gazdáik. Először a négylábúakról készített képeket, miközben a tulajdonosaik olyan mondatokat mondtak nekik, amikre általában reagálni szoktak valamit. Fontos volt az is, hogy sokat dicsérgessék a kutyusokat, hogy el tudjanak lazulni, és megfeledkezzenek a különös fényekről és a kameráról.
Miután elkészültek a zseniális a fényképek, a gazdikra került a sor: az volt a feladatuk, hogy értelmezzék, milyen fejet vágnak a házi kedvenceik, utána pedig le kellett utánozniuk őket, amiről szintén fotó készült. Ines észrevette, hogy nagyon jó volt az összhang minden páros között, ami azért is érdekes, mert elvégre két különböző faj vagyunk.Hozzászólások
Megosztás