Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Megható történet! Az elhagyott kutya minden nap keresi gazdáját

/
/
/

Az elkeseredett kutya minden nap a buszon keresi gazdáját, aki minden nyom nélkül tűnt el.

Huang Huang minden nap megjelenik a buszmegállóban az elmúlt 15 napban. A megállóban vár, majd felszáll a buszra, és mindent körbeszimatol, hogy megtalálja gazdáját.

Eddig sajnos nem jelent meg a tulajdonos, ezért nagyon valószínű, hogy a kutyát elhagyták. Az állat most helyi híresség lett.

A kiskutya minden elhaladó buszt végigkutat, keresve gazdája nyomát. A történet szívszorongató, főleg, hogyha arra gondolunk, hogy Huang Huang nem kell a gazdáinak. A sofőrök elmondták, hogy a kutya napi tíz órát tölt azzal, hogy végigszimatolja az összes megálló buszt. Este eltűnik, majd minden egyes nap újra kezdi a rutint.

A kutyát egy jegyárus nevezte el, miután olyan sokszor találkozott vele. Először azt hitték a dolgozók, hogy étel után kutat, csak  később jöttek rá, hogy elveszett gazdáját keresi. Az emberek videóra vették Huang Huang kálváriáját és az interneten próbálják megkeresni a gazdáját. Ennek ellenére még nem volt sikeres a vállalkozásuk.

Hozzászólások
Megosztás