Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Elolvadt az internet a két lábon táncoló menhelyi kutyustól

/
/
/

Táncmozdulataival azonnal belopta magát az emberek szívébe, és egy nap alatt már új gazdára is talált egy kutya a floridai Orange megyei állatvédelmi szolgálat menhelyén. A tánctudásáról ismert amerikai színésznő után Ginger Rogersnek elnevezett ebről a szolgálat egyik önkéntese készített videófelvételt, ahogy kenneljében két lábra állva táncol.

A szívférgességtől szenvedő Border Terrier keverék ebet a menhely közelében találták. A kutya nem volt chipelve, és névtáblája sem volt, de hám volt rajta, így elképzelhető, hogy volt gazdája. A menhely dolgozói szerint korábban jutalomfalatokért táncolhatott, és ezért állt mindig hátsó lábaira, amikor valaki elment a helye előtt a menhelyen.

Most már azonban már új gazdáit szórakoztatja tánctudásával. Az állatvédelmi szolgálat egy nappal a videó megjelenése után közölte, hogy a kutyát örökbe fogadták.

Hozzászólások
Megosztás