Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Eltörte kutyája gerincét és magára hagyta szenvedni

/
/
/

Részegen brutálisan elverte az állatot, majd mintha mi sem történt volna, folytatta a bulizást.

Scoobie, a keverék kutya az egyik újabb áldozata az emberi kegyetlenségnek és felelőtlenségnek. Az állat gazdája, Paul Rush egy házibulit rendezett, ahol aztán csatak részegre itta magát, majd kegyetlenül elintézte saját kutyáját. Scoobie gerincét eltörte, ahogy a pofacsontját és a bordáit is.

A harminchat éves férfi ezután mintha mi sem történt volna, folytatta az ivást és dorbézolást. A rendőrséget a szomszédok értesítették, miután egy női sikolyt hallottak a lakásból, a kutyára pedig a házkutatás során, konyha kövén feküdve, eszméletlenül találtak rá. Scoobie a saját piszkában feküdt, borzalmas állapotban. A nyomozók még sosem láttak ilyen körülmények között kutyát, de hiába kérdezték gazdáját, hogy mi történt az állattal, mert azt állította, hogy minden rendben van vele.

Rusht végül a bíróság tizennyolc hétre küldte börtönbe tettéért, valamint egy életre eltiltották az állattartástól, miután bűnösnek találták, szükségtelen, fájdalmat okozó bántalmazásért.

Scoobie végül csodával határos módon szinte teljesen felépült, igaz, egy életre bicegni fog az szörnyű eset után, de teljes értékű életet élhet új családjával.

borsonline.hu

Hozzászólások
Megosztás