Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Eltörte a nyakát a férfi a háza udvarán – A kutyája mentette meg az életét

/
/
/

Szilveszterkor Kelsey, a golden retriever megmentette gazdája életét, amikor az vékony ruhában csak kiugrott a házból, hogy tűzifát vigyen be. A férfi elcsúszott, elesett, ráadásul olyan szerencsétlenül, hogy eltört a nyaka.

A férfi feküdt a földön, képtelen volt mozogni, segítségért kiabált, de nem járt arra senki. Reggelre a sok kiabálástól Bob elvesztette a hangját. Kelsey azonban nem mozdult mellőle és folyamatosan ugatott. Bob 20 órán át feküdt magatehetetlenül a hóban, eközben Kelsey melengette, és ugatott kitartóan, hogy észrevegyék őket. A végén Bob elvesztette az eszméletét, ekkor a kutya üvöltésbe váltott át, így végül a szomszéd rájuk talált.

Bonot kórházba szállították, megműtötték, és elkezdte hosszú útját a gyógyulás felé. Azt mondja, örökre hálás lesz kutyájának, aki megmentette az életét.

lemon.hu

Hozzászólások
Megosztás