Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

ÉLVE GYÚJTOTTA FEL KUTYÁJÁT, NEM KAPOTT BÜNTETÉST

/
/
/

Szemrebbenés nélkül végzett az állattal a nő, de bizonyíték hiányában minden vádat ejtettek ellene.

A harminchét éves Adrienne Martin azután követte el a kegyetlenséget, miután a hároméves kutya, Brownie állítólag megharapta a nő fiát.

A brutális anya fogott egy kanna benzint, leöntötte az állatot, majd meggyújtotta. A kutya olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy később el kellett altatni, de míg eljutott odáig, hogy bárki is törődjön állapotával, kikötve szenvedett. A szemtanú látta, ahogy a nő a kikötött állathoz sétál a benzinnel és felgyújtja.

Nem csak a szemtanú, a nő Facebook profilja is árulkodó volt, mielőtt elkövette volna ezt a szörnyűséget, megosztotta a oldalán, hogy gyilkos hangulatában van és egy erre utaló oldalt is hozzárendelt bejegyzéséhez.

Miután végzett az állattal, az aznapi bejegyzéséhez hozzárendelte a minden kutya a mennybe megy címkét.

A rendőrségi kihallgatás során a nő beismerte, hogy felgyújtotta Browniet, amiért az előző nap megharapta fiát. Tettéért két pontban is bűnösnek találták, és elítélték.

Most azonban valami történt, és ejtették a vádakat. A tanú vallomása az ügyvéd szerint hitelességét vesztette, míg az ügyészség szerint elveszítették, nem működik velük együtt. Mivel az esetet továbbra is fontosnak tartják, nem hagyják annyiban, de a nőt egyelőre szabadon engedték.

Amint a tanú ismét előáll, vagy bárki, akinek tudomása van a történtekről, ismét előveszik az ügyet.

borsonline.hu

Hozzászólások
Megosztás