Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Esélye sem volt az életre a beragasztott szájú kutyának. Nem hiszed el, mégis mi történt vele!

/
/
/

A 8 hónapos kiskutya egy autóút mellett hevert tehetetlenül. Nem csoda, ugyanis a pofáját és a mellső lábait egy állatkínzó szigetelőszalaggal összeragasztotta. Úgy tűnt nincs számára menekvés.

Szerencsére éppen akkor járt arra Carl Allen. A férfi nem hitt a szemének, amikor a szerencsétlen kutyát meglátta. Sem mozdulni, sem enni, sem inni nem tudott a kiskutya, mert a ragasztóval száját és lábát is áttekerték. Carl és a kutya segítségére siető másik férfi azonnal odarohantak. A kutyus annyira félt, hogy bepisilt.

Gyengéden megfogták és letekerték róla a szigetelőszalagot. A sokkos állatot azonnal állatorvoshoz vitték. Hosszú idő kellett, amíg a kutya felépült testi és lelki sérüléseiből. Mára már nagyon barátságos és szelíd állat lett. Megmentői egyszerűen nem tudják felfogni ki lehetett az a borzalmas ember, aki ilyen tettre vetemedett. A kutyus a Denver Állatotthon lakója, és reménykedve várja, hogy hamarosan egy igazi szerető gazdit ad neki majd az élet.

 

kiskegyed.hu

Hozzászólások
Megosztás