Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Féltékeny volt a férfi, ezért forró vízbe ölte barátnője kutyáját.

/
/
/

Borzalmas kínok közt kellett elpusztulnia az ebnek, amiért a férfi azt gondolta, szerelme jobban szereti az állatot, mint őt.
A fiatal pár együtt fogadta be az óangol juhászkutyát, Benjit, hogy teljessé tegyék a családjukat. Anthony Bruce és Lauren eleinte nagyon boldogok voltak az új jövevénnyel, rengeteg időt töltöttek vele, egészen addig, amíg a 19 éves férfi azt nem kezdte érezni, hogy barátnője jobban szeret kutyájával törődni, mint vele.
– Eleinte minden rendben volt, Anthony nagyon szerette Benjit, de néhány hónap elteltével elutasítóvá vált vele, és szemétkedni kezdett a kutyával – mondta a gyászoló Lauren.

Pár hónapos volt a kutya, amikor megbetegedett. Az állatorvos egy nagy adag összegubancolódott wc papírt műtött ki belőle, amivel Anthony tömte az állatott barátnője tudta nélkül. Nem telt el sok idő, és a férfi egy másik kutyával állított haza.

– Furcsáltam, hogy hazahoz egy másik állatot, amikor annyira nehezen viseli el Benjit. Ekkor kezdtünk el veszekedni, a fejemhez vágta, hogy jobban szeretem a kutyánkat, mint őt. Nevetséges volt az egész, már négy éve együtt voltunk ekkor.

A férfi dühében megfogta a kutyát és a fejét a csap alá tartotta, majd megnyitotta a forró vizet. Az állatorvos már nem tudta megmenteni.

– Azt hitte, ha megöli Benjit, majd irányíthat. Az egyetlen dolog, amit ezzel elért, hogy soha többé nem akarom látni őt.

Miután beismerte tettét a férfi, a bíróság 16 hét letöltendő büntetésre ítélte a fiatalkorúak börtönében, valamin egy életre eltiltotta az állattartástól.

borsonline.hu

Hozzászólások
Megosztás