Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A gazdi áthívja a kutyáját a kertbe – nevetni kezd mikor meglátja a kutya mosolyát

/
/
/

Pandora egy nagyon játékos kutya, aki sokáig az utcán tengette életét. Gazdája, a brazil Sao Pauloban élő Lucas Alvez Magalhaes mentette meg őt ettől az élettől és szerető otthont biztosított számára.

Nemsokára rájött, hogy a kutya imádott a kertben gödröt ásni, vagy valamit eltemetni. Egyszer Lucas látta, amint kutyája éppen a szemüvegét próbálja elásni valahová.

Pandora pedig büszkén nézett a férfira, aki az ablakon keresztül nézte mit csinál éppen kedvence.

De amit Pandora nemrég csinált, az mindent felülmúl.

A múlt héten Pandora ismét a kertben ásott ki valami kincset, amit azonnal a szájába vett.

“Fogalmam sem volt most éppen mit talált, ezért odahívtam magamhoz.” -mesélte gazdája a DoDo-nak. “Mikor felemelte a fejét, majd meghaltam a nevetéstől.”

A kutyának teljesen átalakult a mosolya!

A kutya le sem akarta tenni ezt az új játékot, egyszerűen jól érezte így magát.

Nem is olyan furcsa, hogy a gazdi fulladozott a nevetéstől.

Készített néhány fényképet, majd kivette a kutya szájából a műfogsort. De honnan került ez a földbe?

“Egy idős házaspáré volt a ház, mielőtt én megvettem volna. Lehet, hogy elveszítették a műfogsort, de lehet hogy egyszerűen kidobták, mert kaptak egy másikat.” – mesélte a gazda.

El is tudjuk képzelni mekkorát nevetett a kutya gazdája – az állatok egyszerűen hihetetlenek, nem? Kérjük ossza meg ezt a cikket barátaival és családjával a Facebook-on, ha Ön is jót mosolygott rajta!

csodalato.co

Hozzászólások
Megosztás