Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Különös barátság: gepárd és kutya

/
/
/

Elsőre, ha meglátunk egy kutyát kergető gepárdot, semmi jóra nem gondolunk. Azonban az Ohio-i állatkertben a hóban futkározó állatok különös barátságban vannak egymással.  

Az imádnivaló felvételek azt mutatják meg, ahogy Savannah a gepárd és Max a labrador keverék  játékosan kergeti egymást a Cincinnati Állatkertben.

A hihetetlen páros már kölyök kora ismeri egymást. Max egy olyan program része, amely a fogságban tartott gepárdokat hozza össze kutyákkal, hogy azok több bizalmat szerezzenek.

Ugyanis sok gepárd fogásban tartva nagyon nehezen teremt kapcsolatot más nagymacskákkal és ezért a szafari parkok küzdenek a veszélyeztetett fajok tenyésztési programjainak életben tartásával.

Amikor a San Diego-i Állatkert elkezdte a nagymacskák és kutyák összepárosítását mintegy 30 évvel ezelőtt kijelölték a kezdetét egy csodálatos barátságnak. Miközben rengeteg játékos időt tölt együtt a két állat, külön etetik őket és Max “randizik” más kutyákkal és emberekkel is.

Hozzászólások
Megosztás