Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

“Gyertek imádkozni!” – Gyerekek előtt ásóval verte agyon a kutyát Nyírtelek közelében

/
/
/

Nyírtelek – Gyorsított eljárásban ma állította bíróság elé az ügyész azt a 19 éves férfit, aki a nagynénje 2 éves kutyáját egy ásóval agyonverte

A vád szerint a vádlott 2017 májusától a keresztanyjánál élt Nyírtelek közelében egy tanyán. A keresztszülőnek volt egy 2 éves Liza nevű kutyája, amely többször elszökött az ingatlanról.

A vádlott emiatt nagyon haragudott a kutyára, ezért 2017. június 15-én reggel a kertbe csalta, majd egy ásóval többször a fejére ütött úgy, hogy az állat koponyacsontját betörte, amitől a kutya elpusztult. Mindezt látták a házigazda gyermekei, akik kérték a vádlottat, hogy fejezze be a kutya bántalmazását, de nekik a vádlott csak annyit mondott, hogy „Gyertek imádkozni!”. Ezt követően a vádlott a kutya tetemét a kertben elásta.

Az ügyész indítványára a Nyíregyházi Járásbíróság a mai napon 60 nap elzárásra ítélte állatkínzás bűntette miatt a vádlottat. Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész hosszabb tartamú szabadságvesztés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabása érdekében fellebbezett, a vádlott pedig a büntetés enyhítését kérte.

– Dr. Szilágyi László –

 

szon.hu

Hozzászólások
Megosztás