Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A haldokló csontsoványra fogyott kutyát befogadja a menhely – de aztán képtelenség történik

/
/
/

Billynek a kutyusnak nem igazán volt jó élete és ha nem találkozik aznap azzal a jószívű hölggyel, akkor ma biztos, hogy nem élne.

De a hölgy személyében ez a halálosan kiéhezett kutya megtalálta őrangyalát.

Valida Orfanidou az Orphan Pet nevű állatmentő egyesületnél dolgozik. Legfőbb célja az, hogy a kutyáknak, így Billy-nek is szerető otthont találjon.

Miután a Billy-hez hasonló sorsú kutyák bekerülnek hozzá, ő elintézi az orvosi kezelést és a terápiát illetve részt vesz az örökbefogadási folyamatban is.

Mikor az emberek munkájáról olvasnak, vagy a filmjeit nézik, mindig megkérdezik tőle: “Miért nem veszed magadhoz a kutyát? Hogyan tudod őket odaadni másnak, azok után, amit tettél értük? Azok a kutyák szeretnek téged!”

Ez teljesen igaz, csakhogy közben a hölgy pontosan tudja, hogyha az összes megmentett kutyát magához veszi, már nem lesz energiája más kutyákkal foglalkozni. Olyanokra sem jut majd ideje, akiknek nagyon kellene a segítség.

“Befogadó anyának lenni azt jelenti, hogy majd elengeded. Csal felkészítem a kutyát arra, hogy egy új családhoz kerüljön.” -mondta Orfanidou.

A högy Billy számára olyan helyet akart biztosítani, ahol a kutya emberséges körülmények között hunyhat el, annyira szörnyű állapotban volt ugyanis. Nemsokára azonban kiderült, hogy Billy egy harcos volt és nem akart meghalni!

A kutya nagyra értékelte a hölgy segítségét, farkcsóválással jelezte ezt. Az állatmenhelyen a szerető gondoskodásnak köszönhetően a kutya felépült. Igaz, hogy fizikailag jobban lett, a kérdés az volt, hogyan tud majd beilleszkedni egy családba, ha soha nem kapott még szeretetet.

“A kutyáknak fantasztikus képességük van arra, hogy a mában éljenek. Nem fognak sem a múlton, sem a jövőn gondolkodni. A mostani nap, a most számít.” – mondta Orfanidou.

Nézd meg a lenti filmet, amelyben Billy fantasztikus átalakulása látható és oszd meg barátaiddal  a Facebook-on, hogy mások is megismerhessék ennek a jószívű hölgynek a munkáját.

 

 

 

Hozzászólások
Megosztás