Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Háziállatok, akik gazdagabbak, mint amilyen te valaha leszel

/
/
/

Mondhatnánk, hogy jókor születtek jó helyen, de a háziállatok attól nem lesznek boldogabbak, hogy milliomosok lettek – maximum a prémium minőségű táp érdekli őket az egészből. Mutatjuk a világ leggazdagabb állatait – tyúk is lesz köztük!

IV. Günter, a német juhász

Karlotta Liebenstein egész vagyonát, azaz 80 millió dollárt legkedvesebb barátjára, Günter nevű kutyájára hagyta 1991-ben. Akkor az még csak harmadik Günther volt, azóta az utódja élvezi (?!) a vagyont, háza van a Bahamákon, és olyan luxusban étkezik, ahogy mi egyszerű emberek sose fogunk.

Trouble

Leona Helmsley 12 millió dollárt hagyott kedvenc kutyájára 2007-ben. Unokái megtámadták a végrendeletet, mondván, az asszony nem volt beszámítható, a bíróság így ezt az összeget kétmillió dollárra mérsékelte. Az elkényeztetett, ráadásul harapós kutya így is utolsó éveit merő luxusban töltötte.

Leona Helmsley és Trouble

Grumpy Cat

Ő nem örökölt, hanem kinézetének, s tulajdonosa jó marketingérzékének köszönheti pénzét. A macskát egymillióan követik az Instagramon, értékét pedig többszázmillió dollárban határozták meg.

Toby Rimes

Ella Wendel halála után minden pénze kedvenc kutyájához került, akinek bársonyszalvétával törölték le luxuságyában a száját. A kutyus nem sokáig élvezte a gazdagságot, mert gazdája után néhány hónappal ő is elment.

Conchita

Conchita, a chivava egész életét luxusban élte le, gazdája még igazgyöngy ékszereket is aggatott rá, no meg mini Louis Vuitton táskákat tett mellé. Vagyonát is kutyájára hagyta 2010-ben – de hogy ennek mi értelme volt, azt csak a kutya jelenlegi gondozója tudná megmondani.

Gigoo

Gigoot nem fenyegeti az a veszély, hogy kitekerik a nyakát, és megfőzik levesnek, ugyanis ő egy roppant gazdag tyúk. Miles Blackwell brit pénzember tulajdonában volt, aki nagyon kedvelte, és végrendeletében 10 millió fontot hagyott rá.

lemon.hu

Hozzászólások
Megosztás