Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Igaz történet 💚

/
/
/

A következő kép 1999-ben készült az USA-ban, Észak-Karolina állam, Charlotte városában. Jeff Clarkot, egy Milwaukee-i tűzoltót ábrázolja, akit mentés közben kapott lencsevégre egy szemfüles újságíró. Jó ideig azt hitték városi legenda a kép története, aztán egy blogger mélyre ásott, és minden részletet megtudott róla.

A tűzoltó egy nagyon fáradtságos és veszélyes mentéshez lett kivezényelve ezen a meleg, júniusi napon. Miközben a tűzzel harcolt, és mentette a menthetőt az égő falak közül, a képen látható vemhes doberman lány futott ki az egyik helyiségből és az udvaron állva figyelte Jeff küzdelmét. Amikor végre sikerült megfékezniük a tüzet, Jeff leült, hogy kifújja magát. A Charlotte-i fotós, aki a tűzhöz érkezett, észrevette a férfit a távolból. Látta, hogy a doberman egyenesen a tűzoltóhoz sétált és egy csókot adott az arcára, így köszönve meg az erőfeszítéseit. Fahéj hamarosan öt kiskutyát szült.9 évvel élte túl a tüzet, és 2008.januárjában átsétált a nagy szivárvány hídon a kutyaparadicsomba.

 

Hozzászólások
Megosztás