Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Szívszorító! Így gyászolta a pincsi az elütött társát a szegedi utcán

/
/
/

Szeged – Szívszaggató látványra lettek figyelmesek a környéken lakó emberek Szeged egyik kereszteződésénél.

Egy Tacskó keverék kutyus szörnyű balesetet szenvedett – ami sajnos mindennapos a hatalmas autópark miatt.

Ám az elütött négylábú mellett ott ücsörgött egy fehér palotapincsi, mintha csak azt mondaná: „Ne félj barátom, végig melletted leszek, átsegítelek az örök vadászmezőkre, ahol futhatsz ismét kedvedre!”

Az arra járó emberek azonnal hívták a segítséget. Az Orpheus Állatvédő Egyesület meg is érkezett a helyszínre, ám sajnos már nem volt mit tenni, a négylábú kedvenc addigra belehalt az autó okozta sérüléseibe.

– Hihetetlenül megérintő látvány volt – mesélte lapunknak Seres Zoltán az egyesület vezetője. – Sajnos már nem tudtuk megmenteni az elütött kutya életét, de társát sikerült visszajuttatni gazdájához, akit a chip alapján találtunk meg.

– Az ilyen esetek hátterében leginkább a felelőtlen kutyatartás áll – tudtuk meg a szakembertől. Valószínűleg a kutya kiszökhetett az udvarról, és emiatt került egy autó alá – tette hozzá a vezető.

A balesetet szenvedett kutyában nem találtak mikrochipet az állatmentők, ám ez nem jelenti azt, hogy nem volt gazdája. Ilyen esetekben az ütés hatására a chip elromolhat.

 kiskegyed.hu

Hozzászólások
Megosztás