Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Így hozta össze gazdái párkapcsolatát a világjáró magyar kutya

/
/
/

Saját Ins­tag­ram-ol­dala is van annak a bull­ke­ve­rék ma­gyar ku­tyá­nak, amely már három és fél éve járja a vi­lá­got. Kecs­kés Zol­tán és Varga-Dudás Ágnes sosem hagy­ják ott­hon ked­ven­cü­ket, a négy­éves Alfie min­dig el­kí­séri őket a nya­ra­lá­sokra is.

Az angol tengerparti városban, Eastbourne-ban élő magyar pár három hónapos korában vette magához Alfie-t, a magyar, bullkeverék kan kutyust. Tulajdonképpen Alfie-nek köszönhetik azt is, hogy együtt vannak: a kutya eredetileg Ágnesé volt, és ő kérte Zoltánt, a fotóst, hogy készítsen pár profi képet kedvencéről. Aztán a fotózásból több is lett: így találtak egymásra, randevúzni kezdtek. Aztán az is hamar kiderült, hogy mindhármukat összeköti egy közös vonzalom: imádnak utazni!

Nem tudnánk elképzelni egyetlen utat sem nélküle. Mindenhová magunkkal visszük, nagyon élvezi az utazást. Akár a filmekben, ő is mindig kidugja a fejét az ablakon, azon keresztül fürkészi az idegen városokat

– meséli Zoltán, aki párjához hasonlóan idősgondozóként dolgozik Angliában, illetve fotóz.

“Hiába vagyok Alfie gazdája, nem egyszerű vele. Általában minden más jobban érdekli a pózolásnál. Mikor leguggolok hozzá, mindig elfordítja a fejét. A párom szokta szólongatni, van, hogy nasit is bevetünk, hogy a kamerába nézzen” – avatja be a kulisszatitkokba a  olvasóit.

S hogy mi vonzza jobban a kutyust a kameránál? Az új helyek megismerése, felderítése.

Alfie Görögországban Fotó: Z.A. Kecskes Photography

A Magyarországról származó négylábú járt már

Görögországban, Horvátországban, Olaszországban, Svájcban, Belgiumban, Németországban, Csehországban, Franciaországban és Anglián belül több helyen is.

Gazdái nem szeretnének Európán kívül utazni, mert úgy tartják, nem tenne jót kutyájuknak a repülés. Ami pedig Alfie folyamatosan bővülő Instagram-oldalát illeti, a fotógyűjtemény teljesen spontán jött létre. – Amikor elkezdtünk utazgatni, csak úgy adta magát, hogy lefotózzam Alfie-t a legszebb, legérdekesebb helyeken. Így aztán szépen lassan, szinte magától alakult ki ez a hobbink – mondja a Szolnokról származó fotós.

ripost.hu

 

Hozzászólások
Megosztás