Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Ilyen kövér kutyát még az orvosok sem láttak

/
/
/

Az amerikai Pearl névre hallgató kétéves Jack Russell-féle terrier közel 40 kg-ra nyomott, amikor már a fejét se tudta fordítani és futni is csak álmában tudott – írja a The Sun magazin. Az állatorvosok mikor meglátták, csak annyit tudtak mondani: ennyire elhízott kutyával még nem találkozott a szakma. Félő volt, hogy Pearl szív bármelyik pillanatban feladja, így azonnal fogyókúrára fogták.

Az állat megmentője, Hayley Zielinski, azt mondta, amikor megkapta a kutyát akkora volt mint egy nagyobb strandlabda. Az állat a gondos odafigyelésnek és rendszeres testmozgásnak köszönhetően ma már 16,3 kg. Pearl speciális eszközök segítségével edzett – többek közt víz alatti futópad – melyeknek köszönhetően két év alatt sikerült egész formásra gyúrnia magát. Még nem tökéletes, de mivel rendkívül kitartó, valószínű képes lesz arra is, hogy egyszer tényleg olyan legyen mint egy átlagos, egészséges kutya.
Hozzászólások
Megosztás