Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

A katonának ott kellett hagynia a megmentett kutyát – 1 hónappal később egymásra találnak a világ másik részén

/
/
/

Amikor az egyik iraki katonai bázisra betévedt egy kóbor kutya,  a katonák befogadták őt. Ollie-nak nevezték el az állatot, a kutya pedig különösen egy katonával, Ken Wyrsch-el került szorosabb kapcsolatba. Nagyon jó barátok lettek és sok időt töltöttek együtt.

Kennek azonban lejárt a szolgálata és haza kellett mennie. Ez nem volt valami jó hír a kutya számára, a vezetőség ugyanis nem engedte meg, hogy a négylábú a bázison maradjon, mert nem volt gazdája.

Ez azt jelentette,  hogy Ollie megint kóbor kutyává vált. Ken tudta ezt és minden tőle telhetőt megtett azért, hogy a kutya hozzá kerüljön.

Ezért felvette a kapcsolatot az SPCA nemzetközi szervezettel és remélte, hogy rajtuk keresztül sikerül elég pénzt szereznie ahhoz, hogy a kutyát hazavigye. Egy hónappal később ez az álom valóra is vált.

A filmben azt láthatjuk, amikor Ken és Ollie ismét találkoznak  a reptéren – két hónappal azután, hogy elváltak egymástól. Ez igazán gyönyörű pillanat. Kérjük oszd meg ezt a filmet barátaiddal, hogy ők is megnézhessék ezt a megható találkozást.

csodalatos.co

Hozzászólások
Megosztás