Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Kávézó teraszáról loptak kutyát Budapest belvárosában

/
/
/

A kutyát egy társaság vitte magával, és megpróbálták egyikük nevére íratni.

Az V. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két férfi és egy nő ellen, akik egy kutyát loptak el egy kávézó teraszáról Budapest belvárosában.

A nyomozás adatai szerint kedden este 10-kor egy budapesti nő a barátnőjével kávézott az V. kerületben a Károly körúton egy bisztróban, amikor észrevette, hogy eltűnt a máltai selyemkutyája.

Az asszony azonnal hívta a fiát, és mindketten az eb keresésére indultak. A kávézótól nem messze az utcán két férfira és egy nőre lettek figyelmesek, akiknél meglátták a kutyájukat. Azonban a háromfős társaság nem volt hajlandó visszaadni a máltai selyemkutyát.

A fiú ekkor több utcán keresztül követte a társaságot, akiket végül szem elől tévesztett, ekkor hívta a rendőrséget.

Az V. kerületi nyomozók a térfigyelő kamerák segítségével azonosították a feltételezett elkövetőket, és csütörtökön délután egy XV. kerületi lakásban megtalálták a kiskutyát. A nőt és a két férfit elfogták, előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során kiderült, hogy a 26 éves K. Alexanda, 17 éves öccse, valamint a nő élettársa, a 35 éves L. Zoltán Alajos a kutyát egy XIX. kerületi lakásba vitte, majd másnap kora reggel egy hamis adásvételi szerződéssel a kerületi állatorvosnál egyikük nevére íratták.

A máltai selyemkutyát végül az V. kerületi rendőrök még csütörtökön visszaadták a tulajdonosának.

 

hvg.hu

Hozzászólások
Megosztás