Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Két férfi a munkába igyekezett, amikor megláttak az út szélén egy döbbenetes dolgot

/
/
/

Egy nap Carlos Carrillo vízvezeték-szerelő és munkatársa egy munkájukhoz igyekeztek, amikor egy furcsa alakot észleltek az út szélén. Úgy döntöttek, hogy megállnak és megnézik mi az.

Nem tudtak hinni a szemüknek. Valaki egyértelműen otthagyta ezt a kutyát meghalni!

Lábai meg voltak kötözve, száját is körbetekerték! A kutya kétségbeesett volt; azonnali segítségre szorult.

A két férfi nem volt hajlandó a kutyát olyan kínok között hagyni, ezért szabadon engedték. A kutya boldogan fogadta a figyelmet, törődést, és nagyon szeretetteljes viselkedése volt.

A kutya arca mindent elmondott – örömmel fogadta, hogy megmentették. A férfiak betették őt a kocsiba, és elvitték a Peewee’s Pet Adoption-hoz, egy menedékhelyre, ahol megvizsgálták és megkapta a megfelelő ellátást.

Annak ellenére, amin keresztül ment a kutya, összességében jó formában volt.Csak boldog volt, hogy életben van… csóválta a farkát és rengeteg puszit osztogatott!

Ki tudja, hogy a kutya halálát akaró személyt megtalálják-e, de a legfontosabb dolog az, hogy ennek a kölyöknek soha többé nem kell ilyen dolgon kersztül mennie!

szabadnakszulettek.hu

 

 

 

Hozzászólások
Megosztás