Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Kisbabaként kezelte kutyájukat a fiatal pár

/
/
/

Sydney — Minden fiatal pár ismeri a nyomást, amikor a szülők egyre gyakrabban bombázzák őket a kérdéssel: mikor lesz már unoka?

Abby Lee (23) és Matt Kay (25) sajátos módon vetett véget a kérdezősködésnek. A fiatalok ugyanis készítettek egy fotósorozatot, amelyen megörökítették a családjuk új tagját. Ám a „nagyszülők” bánatára Abby és Matt közös szeme fénye egy kissé szőrösebb, mint az várták, a jövevény ugyanis Humphry, a kölyökkutya.

A négylábú, aki egy uszkár és egy golden retriever szerelméből született, a fiatalok szeme fénye lett, így nem csoda, hogy számukra egyelőre ő az, akit gyermekükként kezelnek. Egyértelmű volt hát az ötlet, hogy az unokát követelő rokonoknak egy fotósorozatban mutatják meg, hogy ugyan embergyerekük még nem született, és talán még egy ideig nem is fog, Humphry felér egy babával.

– Szerencsére mindenki értette a humorunkat, nem sértődött meg senki, mi pedig nagyon élveztük a fotózást. Természetesen Humphry is, szóval elképzelhető, hogy a jövőben készülnek még ilyen képek – árulta el a Buzzfeednek a képeket készítő Elisha Minette.

– Sajátos humorunk van, de aki ismer minket, tudja, hogy milyenek vagyunk – tette  hozzá Matt.

Persze felmerül a kérdés, vették-e az adást a rokonok, miután megkapták a fotósorozatot A mi kis újszülöttünk címmel készített albumban. Abby és Matt szerint igen, az utóbbi időben ugyanis ritkulnak a babára vonatkozó utalások, a szüleik és a többi rokon azonban szerelmes lett a tündéri kölyökkutyába, aki teljesen elvarázsolta a család minden egyes tagját.

Hozzászólások
Megosztás