Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Kiskutyákat öltek a természetgyógyász elszabadult kutyái

/
/
/

A Sa­sadi út lakói évek óta ret­teg­nek. Var­gha Zol­tán két né­met­ju­há­sza gyak­ran ki­szö­kik, s eddig hat kis­ku­tyát mar­can­golt szét. Leg­utóbb négy kis tár­su­kat szed­ték szét. A he­lyiek attól fél­nek, a kö­vet­kező ál­do­zat egy kis­gyer­mek lesz.

Szinte sokkot kaptak hétfő délután a Sasadi úton lakók, miután a híres természetgyógyász, Vargha Zoltán két koromfekete németjuhásza

kiszabadult udvaráról, és szabályos vérengzésbe kezdett.

Először egy pórázon sétáltatott ölebet téptek szét, majd egy másikat, ezután pedig egy magánudvar kertjéből, a kerítésen át húztak ki egy kiskutyát, aki súlyos sérülésekkel került kórházba. A két kutyát végül poroltóval és vascsövekkel állították meg az utcabeliek… „Szinte sokkot kaptam, amikor megláttam, hogy a két 50 kilós németjuhász tépi szét a kiskutyám.

Még most is látom magam előtt, ahogy hívott a szemével, hogy mentsem meg”

– meséli Vormittag Mónika. Közben a tulajdonos, Vargha Zoltán is megérkezett a helyszínre, aki az ott lakóknak, és a -nak is azt mondta: takarítónője engedte ki kutyáit, akiket egyébként bezárva tart. Csakhogy nem először szöktek ki az ebek. Két éve is megtámadtak egy kistestű kutyát, akit műteni kellett, de két hónap múlva mégis meghalt, idén márciusban pedig 4 hónapig kezeltek egy kutyust, miután Vargha kutyái átharapták az izmait… Az utcabeliek szerint Vargha mindkét esetben kifizette a kórházi költségeket, és még a kártérítést is. A lakók szerint azonban ez nem megoldás.

„Itt rengetegen gyerekes is lakik, mi lesz, ha egyszer egy babakocsiból szed ki egy gyermeket?”

– háborgott a szintén a környéken élő Farkas Zoltán, aki azt mondja: többször fordultak már a jegyzőnél, ám eddig semmi sem történt. Pedig a probléma kezelése csak az ő hatáskörébe tartozik. A most megtámadott kutyák gazdái tettek feljelentést a helyi rendőrségen, ebből azonban mindössze szabálysértés, vagy polgári peres eljárás lehet. „A tulajdonos gondatlanságát alátámasztja, hogy ez már nem először történt meg, ezért kártérítési perre számíthat” – mondta el a -nak Kamarás Péter ügyvéd. Vargha Zoltán bővebb tájékoztatást későbbre ígért.

ripost.hu

Hozzászólások
Megosztás