Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

A kóbor kutya rémült és nagyon piszkos volt – életében először végre megtapasztalja mi az hogy szeretet

/
/
/

A Hope for Paws egy állatmentő szervezet, mely Los Angelesben működik, elhanyagolt illetve kóbor kutyák megmentésével foglalkozik.

Az egyik nagyon pozitív dolog ezzel az állatmentő szervezettel kapcsolatban az az, hogy a befogadott állatok nem ketrecekben ücsörögnek. Ehelyett az állatok befogadó családokhoz kerülnek és ott maradnak addig, amíg végleges helyet nem találnak nekik.

Naponta hívják fel a munkatársakat, segítségüket kérik bajba jutott vagy rossz körülmények között élő állatokkal kapcsolatban.

A lenti filmben egy ipari területen élő kutyust látunk aki szintén nagyon rossz körülmények között él. Az a kutya viszont, aki nem bízik az emberekben, nem is fogja őket közel engedni magához.

 

Ezért az állatmentő egyesület munkatársai több napot töltöttek el azzal, hogy megnyerjék a kutya bizalmát.

Az állat bundája rettenetesen koszos volt, tele volt csomókkal és kullancsokkal. De miután megmosták őt és megkapta a megfelelő kezeléseket, teljesen másképp néz ki és szinte el sem hisszük, hogy ő ugyanaz a kutya.

Nagyon drukkolunk, hogy minél előbb jelentkezzen egy család aki majd befogadja őt és szeretettel gondoskodik róla. Ezzel a cikkel is szeretnénk megköszönni annak a sok embernek a munkáját, akik a bajba jutott állatokkal dolgoznak. Egyik kutya sem érdemli meg azt az életet amilyen Hendrix-nek is volt.

csodalatos.co

 

Hozzászólások
Megosztás