Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

🐾 Minden, ami kutya! 🐾

Kutya mentett meg egy haldokló kolibrit, azóta legjobb barátok

/
/
/

Ed Gernon tavaly fogadta örökbe Rexet, aki azelőtt agresszív kóborkutyként élte az életét California utcáin. Gazdi nélkül gyakran előfordult vele, hogy összekapott más kutyákkal, de néhányszor a macskákkal is alaposan elbánt. Azonban egy nap sétáltatás közben váratlan esemény történt. Rex meglátott egy teljesen halottnak látszó kolibrit a földön heverni, és nem tágított mellőle, addig amíg rá nem bírta embertársát, hogy segítsen a bajba jutott madáron.

“Egyszercsak megállt, és meg sem mozdult a kis jószág mellől.” – emlékszik vissza Gernon. “Nagyon picike volt a kolibri, és én biztosra vettem volna, hogy már elpusztult. Szárnyai töredezettek voltak, és testét hangyák borították be.” Viszont, mint kiderül, a kolibri még életben volt, és a kutya ösztönével megérezte azt.

Így Gernon hazavitte a madarat, és addig ápolgatta, amíg az vissza nem nyerte régi erejét. Még nevet is adott neki. Hummernek nevezte el. Hummer egy év alatt épült fel teljesen, és ahelyett, hogy visszarepült volna a természetbe, nem akarta otthagyni megmentőjét.

“Bármerre ment Rex, Hummer mindig a közelében akart maradni.” – írja Gernon egy internetes kommentjében. “A kutya itatójában fürösztette magát, hogy elüsse az időt addig, amíg barátja evett. Egyszerre furcsa, de csodálatos is ez az egész. Megmentek egy kutyát, aztán az megment egy madarat. Ennyire hatással vagyunk mindenre.”

Hozzászólások
Megosztás